Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor het inplannen van een intakegesprek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op zodra we de aanmelding hebben ontvangen.

Zorg ervoor dat je bij het intakegesprek een verwijsbrief van de huisarts kunt overhandigen, dit in verband met de verzekering. Heb je nog vragen? Bel ons gerust: 0183 – 201 141.

Voor een correcte registratie hebben wij de verwijsbrief van de huisarts en een geldig legitimatie- en verzekeringsbewijs van jou en jouw (eventuele) partner nodig. Het is van belang dat jouw (eventuele) partner ook aanwezig is bij het intakegesprek omdat het gaat om jullie gezamenlijke kinderwens. Tijdens de eerste afspraak zal er naast het intakegesprek ook mogelijk een vaginaal echografisch onderzoek plaatsvinden.

Het kan uiteraard voorkomen dat je verhinderd bent. Wij vragen je dan om uiterlijk 24 uur van te voren de afspraak te annuleren. Het kan voorkomen dat wij een “no show” tarief in rekening brengen wanneer je jouw afspraak niet tijdig annuleert. Een kostenoverzicht van Nij Linge vind je hier.

Bij een second opinion, ontvangen wij graag de verwijsbrief van de huisarts of behandelend arts en zoveel mogelijk informatie van de voorgaande kliniek(en).

In het kader van de privacy communiceren we graag persoonlijk met u door gebruik te maken van het bij u horende telefoonnummer en e-mailadres. Wanneer u zich samen met een partner inschrijft bij onze kliniek, willen wij u vragen om het e-mailadres en het telefoonnummer van ieder afzonderlijk op te geven in het onderstaand aanmeldformulier.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement