Je wenst hulp bij het zwanger worden en wilt weten of je in aanmerking komt voor een fertiliteitsbehandeling in ons kinderwenscentrum.

Je kunt je via onderstaande knop aanmelden voor het inplannen van een intakegesprek bij een fertiliteitsarts. Aanmelden doe je in enkele minuten.
We nemen binnen 2 tot 3 werkdagen contact met je op nadat we de aanmelding hebben ontvangen.
Het intakegesprek kan doorgaans al binnen 2 tot 3 weken plaatsvinden.

 

Het aanmeldformulier wordt via een beveiligde verbinding verzonden.

Heb je nog vragen over aanmelding? Bel ons gerust: 0183 – 201 141.

Wat heb je nodig bij de afspraak?

  • Voor een correcte registratie hebben wij de verwijsbrief van de huisarts en een geldig legitimatie- en verzekeringsbewijs van jou en je (eventuele) partner nodig. Het is van belang dat je (eventuele) partner ook aanwezig is bij het intakegesprek omdat het gaat om jullie gezamenlijke kinderwens.
  • Bij een second opinion ontvangen wij ook graag een verwijsbrief van de huisarts of behandelend arts en zoveel mogelijk informatie van de voorgaande kliniek(en).
  • Nadat een intakegesprek gepland is, ontvang je van ons een email met daarin een opsomming wat je nog meer mag aanleveren, zodat onze fertiliteitsartsen zich kunnen voorbereiden.

Goed om te weten

  • In het kader van de privacy communiceren we graag persoonlijk met je door gebruik te maken van het bij jou horende telefoonnummer en e-mailadres. Wanneer je je samen met een partner inschrijft bij onze kliniek, willen wij je vragen om het e-mailadres en het telefoonnummer van ieder afzonderlijk op te geven in het aanmeldformulier.
  • Een kostenoverzicht van Nij Linge vind je hier.
  • Het kan uiteraard voorkomen dat je verhinderd bent. Wij vragen je dan om uiterlijk 24 uur van te voren de afspraak te annuleren. Het kan voorkomen dat wij een “no show” tarief in rekening brengen wanneer je je afspraak niet tijdig annuleert.
  • Tijdens de eerste afspraak zal er naast het intakegesprek mogelijk ook een vaginaal echografisch onderzoek plaatsvinden.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement