Op zoek naar een fertiliteitskliniek in de buurt van Amsterdam? Met veel persoonlijke aandacht, en zonder wachttijden?

Onze kliniek is er voor heteroparen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen, maar ook voor lesbische stellen of alleenstaande vrouwen met een kinderwens. Ook voor een second opinion kun je bij ons terecht!

We hebben een klein maar gespecialiseerd team met korte lijnen en sterke focus op persoonlijke aandacht en tijd. Hier staan we goed om bekend.

Er zijn op dit moment GEEN wachttijden voor fertiliteitsbehandelingen bij ons.

IVF kliniek omgeving Amsterdam

Wil je weten of je in aanmerking komt voor IVF behandeling en het liefst naar een vruchtbaarheidskliniek in de omgeving Amsterdam? Nij Linge is gevestigd in Gorinchem in Zuid-Holland, op slechts 1 uur rijden van Amsterdam. Oriënteer je hier meer op onze IVF behandeling. Over de kosten voor een IVF behandeling kun je hier meer lezen, en hier lees je meer over de wachttijd voor IVF in onze kliniek.

Andere behandelingen omgeving Amsterdam

Naast IVF bieden we onder andere ook ovulatie inductie, IUI, KID en ICSI behandelingen aan. Kijk hier voor een overzicht van onze behandelingen. Tijdens een intake en tweede gesprek met een van onze artsen worden mogelijkheden en onmogelijkheden besproken. Als de arts adviseert om een fertiliteitstraject te starten, dan is er geen wachttijd om behandeling te starten. Je beslist zelf wanneer je daadwerkelijk wilt starten. We stellen gezamenlijk een schema en planning op en zijn graag transparant in wat wel en niet kan.

Korte lijnen en persoonlijk

Nij Linge kinderwenscentrum is een zelfstandige fertiliteitskliniek. Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht, zorg op maat en intensieve begeleiding staan centraal bij onze gespecialiseerde kliniek in fertiliteitszorg.

Wil je weten hoe patiënten behandeling in onze kliniek hebben ervaren? Lees reviews over ons op Zorgkaart Nederland.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement