Op zoek naar een fertiliteitskliniek in omgeving Rotterdam? Met veel persoonlijke aandacht, en zonder wachttijden?

Nij Linge kinderwenscentrum is een zelfstandige fertiliteitskliniek. Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht, zorg op maat en intensieve begeleiding staan centraal bij onze gespecialiseerde kliniek in fertiliteitszorg.

Er zijn op dit moment GEEN wachttijden voor fertiliteitsbehandelingen bij ons. Enkel voor de intake (eerste gesprek) is er op dit moment 2 tot 3 weken wachttijd.

IVF kliniek omgeving Rotterdam

Wil je weten of je in aanmerking komt voor IVF behandeling? En wil je het liefst naar een fertiliteitskliniek in de omgeving Rotterdam? Nij Linge is gevestigd in Gorinchem in Zuid-Holland, op slechts 30 minuten rijden van Rotterdam. Lees hier meer over onze IVF behandeling, en hier lees je meer over de wachttijd voor IVF in onze kliniek.

Andere behandelingen omgeving Rotterdam

Naast IVF behandeling kun je bij ons ook terecht voor ovulatie inductie, IUI, KID en ICSI behandeling. Kijk hier voor een overzicht van onze behandelingen. Tijdens een eerste (intake) en tweede gesprek met een van onze artsen worden mogelijkheden en onmogelijkheden besproken. Als onze artsen adviseren om een fertiliteitsbehandeling te starten, dan is er op dit moment bij ons geen wachttijd om te starten. Natuurlijk is het aan jullie zelf om te beslissen wanneer je wilt starten nadat je groen licht voor behandeling hebt gekregen van de arts.

Voor wie

Onze kliniek is er voor heteroparen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen, maar ook voor lesbische stellen of alleenstaande vrouwen met een kinderwens. En ben je op dit moment elders in behandeling, maar wil je graag een second opinion? Ook daarvoor kun je ook bij ons terecht!

Ons team is klein maar gespecialiseerd, heeft korte lijnen en sterke focus op persoonlijke aandacht en tijd. Daar staan we om bekend. Lees reviews over ons op Zorgkaart Nederland.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement