Nij Linge is een kliniek waar iedereen met een kinderwens van harte welkom is. Onze kliniek is er voor heteroparen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen, maar ook voor lesbische stellen of alleenstaande vrouwen met een kinderwens. Ook als je elders onder behandeling bent geweest en daarover niet tevreden bent, kijken onze specialisten graag naar jouw dossier als second opinion.

Alle behandelingen bij Nij Linge worden uitgevoerd door een team van specialisten met ruime ervaring in de fertiliteitszorg. Hoewel de drempel voor veel mensen hoog is bij het eerste bezoek aan een kliniek, doen de medewerkers van Nij Linge er alles aan om die drempel zo laag mogelijk te maken.

Lees ook

Behandelingen voor jouw kinderwens

Je kunt bij ons terecht voor onderzoek- en behandeling om in verwachting te kunnen raken. We bieden de volgende onderzoeken en behandelingen aan:

Oriënterend Fertiliteitsonderzoek; diagnose van het uitblijven van een zwangerschap en advies over mogelijke behandelingen.

Ovulatie Inductie; met behulp van medicatie de eisprong opwekken.

IUI; IUI staat voor intra-uteriene inseminatie. Bij deze behandeling wordt ‘opgewerkt’ zaad vlak voor de ovulatie hoog in de baarmoeder gebracht.

ICSI; ICSI is de afkorting van Intra Cytoplasmatische Sperma Injectie. Een geselecteerde zaadcel wordt in het plasma van de eicel geïnjecteerd.

IVF; IVF is de afkorting van in-vitrofertilisatie. Bij een ivf-behandeling worden 1 eicel en meerdere spermacellen bij elkaar gebracht.

KID; KID is de afkorting voor Kunstmatig Inseminatie Donorzaad. Bij een KID-behandeling wordt donorsperma bij de vrouw ingebracht. Dit gebeurt zonder hormonale stimulatie van de eierstokken.

Leefstijl adviezen die de kansen op zwangerschap vergroten.

Ik meld me aan en dan?

Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact op voor het inplannen van een intakegesprek. Zorg ervoor dat je bij het intakegesprek een verwijsbrief van de huisarts kunt overhandigen, dit in verband met de verzekering. Heb je nog vragen? Bel ons gerust: 0183 – 201 141.

Samen proberen wij jullie droom te verwezenlijken.

Meld je aan

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement