Nij Linge is een kliniek waar iedereen met een kinderwens van harte welkom is. Onze kliniek is er voor heteroparen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen, maar ook voor lesbische stellen of alleenstaande vrouwen met een kinderwens. Ook als je elders onder behandeling bent geweest en daarover niet tevreden bent, kijken onze specialisten graag naar jouw dossier als second opinion.

Behandelingen voor jouw kinderwens

Je kunt bij ons terecht voor onderzoek- en behandeling om in verwachting te kunnen raken. We bieden de volgende onderzoeken en behandelingen aan:

Oriënterend Fertiliteitsonderzoek (OFO): diagnose van het uitblijven van een zwangerschap en advies over mogelijke behandelingen.

Ovulatie Inductie: met behulp van medicatie de eisprong opwekken.

IUI: IUI staat voor intra-uteriene inseminatie. Bij deze behandeling wordt ‘opgewerkt’ zaad vlak voor de ovulatie hoog in de baarmoeder gebracht.

ICSI: ICSI is de afkorting van Intra Cytoplasmatische Sperma Injectie. Een geselecteerde zaadcel wordt in het plasma van de eicel geïnjecteerd.

IVF: IVF is de afkorting van in-vitrofertilisatie. Bij een ivf-behandeling worden 1 eicel en meerdere spermacellen bij elkaar gebracht.

KID: KID is de afkorting voor Kunstmatig Inseminatie Donorzaad. Bij een KID-behandeling wordt donorsperma bij de vrouw ingebracht. Dit gebeurt zonder hormonale stimulatie van de eierstokken.

Leefstijl: adviezen die de kansen op zwangerschap vergroten.

Persoonlijke aandacht

Bij fertiliteitskliniek Nij Linge staat persoonlijke benadering centraal. Wij willen een kliniek zijn waarin iedereen zich gehoord en vertrouwd voelt.

Alle behandelingen bij ons worden uitgevoerd door een team van specialisten die korte lijnen met elkaar hebben. Wij staan erom bekend veel aandacht en tijd voor de patiënt te nemen.
Hoewel de drempel voor veel mensen hoog is bij het eerste bezoek aan een kliniek, doen wij er alles aan om die drempel zo laag mogelijk te maken.

Wachttijden

Op dit moment hebben we GEEN wachttijden voor de behandelingen die we aanbieden. Lees hier meer over de wachttijden.

Ik meld me aan en dan?

Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact op voor het inplannen van een intakegesprek. Zorg ervoor dat je bij het intakegesprek een verwijsbrief van de huisarts kunt overhandigen, dit in verband met de verzekering. Heb je nog vragen? Bel ons gerust: 0183 – 201 141 of stuur een e-mail naar info@nijlinge.nl.

Lees ook

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement