Tineke en haar man Erik waren al ruim 4 jaar bezig met fertiliteitsbehandelingen toen zij vanuit het ziekenhuis werden doorverwezen naar Nij Linge. “Wij waren een van de eerste patiënten nadat Nij Linge afgelopen september haar deuren opende. Samen met Grada en Tamara gingen wij ‘op reis’ om te kijken hoe wij onze kinderwens konden realiseren.”

Tineke onderging een punctie als onderdeel van een eerste ICSI behandeling. Als pijnstilling koos Tineke voor een acupunctuur behandeling door Brigitta Postema-van der Heijde (BIG geregistreerd arts & gespecialiseerd anesthesioloog) van Curare Zorg Medische Acupunctuur. Tineke: “Ik wist niet goed wat het was en dacht; wat gaan die spelden in mijn lijf doen? We hebben eerst een keer ‘droog’ geoefend zodat ik wist hoe het voelde. Daarna is tijdens de punctie de acupunctuur toegepast. Voor mij een heel fijne manier van pijnstilling. De wetenschap dat Brigitta ook een anesthesie achtergrond heeft gaf mij een extra gevoel van zekerheid om te stap te wagen. Ik ben er héél tevreden over.”
Het resultaat van de ICSI behandeling kwam enkele weken later. Tineke: “Ik heb wel 4 zwangerschapstesten gedaan om te kunnen geloven wat de uitslag was. Zwanger! Na al die jaren was het gelukt. Inmiddels zijn we 29 weken in verwachting en voel ik me goed!”

“Ik wilde mijn verhaal graag delen met andere vrouwen (en mannen) die een kinderwens hebben. Jullie zijn niet alleen! De gesprekken, goed bedoelde maar oh zo pijnlijke ‘grapjes’ en verborgen pijn die wij vaak gevoeld hebben als het die maand weer niet gelukt was. We weten hoe jullie je voelen.”

“Een vriendin van mij benoemde het vorig jaar op Moederdag. Ze zei tegen me; ‘Ik weet niet zo goed wat ik tegen je moet zeggen op deze dag, omdat ik weet hoe groot jullie wens is en hoe pijn het doet dat deze wens nog niet in vervulling is gegaan.’ Ik was blij dat ze het gewoonweg benoemde.”

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement