Binnen Nij Linge gelden diverse maatregelen om verspreiding en besmetting met het coronavirus te beperken. De maatregelen bestaan onder andere uit beschermende schermen op de bureaus, beschermende uitrusting voor onze medewerkers, het gebruik van desinfectiegel en extra schoonmaak van alle ruimtes.

BELANGRIJK:

Heb je – op dit moment of in de afgelopen 2 weken- last van (milde) verkoudheidsklachten of griepverschijnselen zoals niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, het ontbreken van reuk/smaak of verhoogde temperatuur? Kom dan niet naar de kliniek. Dit geldt ook wanneer je (nog) niet zelf maar een van jouw huisgenoten deze klachten heeft.
Wanneer je in een van de risicogebieden bent geweest (code oranje of rood) ga je conform de RIVM richtlijnen in quarantaine voor 10 dagen. Uiteraard kom je in die 10 dagen niet naar onze kliniek.

Voordat je de kliniek binnenkomt kan je temperatuur worden gemeten. Deze extra voorzorgsmaatregel nemen wij in jouw belang en in het belang van onze medewerkers. Indien de temperatuur 38 graden of hoger is dan dien je de kliniek direct te verlaten.

Bezoek aan de kliniek

Wanneer je onze kliniek bezoekt blijven de volgende maatregelen van kracht:

  • Je mag één ander volwassen persoon meenemen naar je afspraak (géén kinderen).
  • Wanneer je te vroeg bent voor de afspraak verzoeken wij je zoveel mogelijk in de auto te wachten en niet voor langere tijd in de wachtruimte plaats te nemen. Kom niet eerder de kliniek binnen dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak.
  • Houd binnen de kliniek minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Er worden (uiteraard) geen handen geschud en wij vragen je vriendelijk met regelmaat jouw handen te wassen en absoluut gebruik te maken van de aanwezige desinfectiegel.

Effect van het virus op de vroege zwangerschap

De studies die op dit moment bekend zijn laten weinig tot geen effecten zien van het coronavirus op de vroege zwangerschap. Echter, de studies zijn beperkt in aantal en omvang waardoor er weinig valide uitspraken kunnen worden gedaan. Wij zullen dit met je bespreken. Je maakt vervolgens zelf de keuze om wel of niet het behandeltraject op te starten.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement