De medicatie die hoort bij een vruchtbaarheidsbehandeling is vaak niet verkrijgbaar bij jouw eigen apotheek. Voor de levering van deze gespecialiseerde medicijnen werken wij nauw samen met de gespecialiseerde apotheek Serpha. De apotheek is fysiek gevestigd in Elsendorp maar heeft een online webshop met snelle levering aan huis.

Om de levering goed te laten verlopen verzoeken wij je om je alvast in te schrijven bij de Serpha Apotheek. De Serpha Apotheek levert enkel fertiliteitsmedicatie. De inschrijving bij de Serpha Apotheek vervangt dan ook niet de inschrijving bij jouw eigen apotheek! Je kan je hier inschrijven.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een email met een link om je account te bevestigen. Op de pagina die zich opent wanneer je op de link klikt, kun je onze kliniek toestemming geven jouw gegevens in te zien en om medicatie voor te schrijven.

Nadat je bent ingeschreven en toestemming hebt gegeven kan de levering via de Serpha Apotheek zonder problemen verlopen.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement