In verwachting raken en een kind krijgen lijkt zo natuurlijk dat je er eigenlijk van uitgaat dat het wel moet lukken. Maar wanneer een zwangerschap uitblijft en de tijd verstrijkt, is het een grote stap om over te gaan tot nader onderzoek en behandeling. Waarom lukt zwanger worden niet? En hoe zouden we door middel van behandelingen toch zwanger kunnen raken?

Op dinsdagavond 10 december organiseert Nij Linge een gratis toegankelijke informatiebijeenkomst waar geïnteresseerden van harte welkom zijn om kennis te maken met de kliniek en haar medewerkers. Fertiliteitsarts Grada van den Dool-Maasland en fertiliteit assistente Tamara Hennekes geven tijdens de bijeenkomst een presentatie over de onderzoek- en behandelmogelijkheden voor het vervullen van uw kinderwens.

De ontvangst is om 19.00 uur bij ons behandelcentrum aan de Edisonweg 30 in Gorinchem. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@nijlinge.nl.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement