Fertiliteitscentrum Nij Linge gaat op 2 september van start aan de Edisonweg in Gorinchem. Voor inwoners van het westelijk deel van ons land betekent dit een gespecialiseerd fertiliteitscentrum dichtbij huis.

Voor iedereen met een kinderwens

Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding staan centraal bij de gespecialiseerde kliniek in fertiliteitszorg. Op de nieuwe behandellocatie in Gorinchem kunnen patiënten terecht voor een intakegesprek, onderzoek naar de oorzaak van hun vruchtbaarheidsproblemen en de daarbij behorende behandelingen.

Fertiliteitsarts Grada van den Dool is samen met gynaecoloog Arie Verhoeff het vaste artsenteam van Nij Linge. Van den Dool, voorheen werkzaam bij het toenmalige Dijkzigt ziekenhuis en daarna bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht, bracht in 2012 het boek “Waar blijft de ooievaar?” uit. In dit boek worden zowel de medische als de psychologische aspecten van de fertiliteit op begrijpelijke wijze behandeld.

Dr. Arie Verhoeff is bijna 40 jaar actief in de voortplantingsgeneeskunde en gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met diverse hormonale problemen die in de verschillende levensfasen voorkomen. Dr. Verhoeff werkte enige tijd als tropenarts en daarna lange tijd als gynaecoloog in het Zuiderziekenhuis, later Maasstadziekenhuis, in Rotterdam.

Het derde teamlid is fertiliteitsassistente Tamara Hennekes. Ook zij heeft al jarenlange ervaring op de fertiliteitspoli van het Diakonessenziekenhuis te Utrecht. Zij is het eerste aanspreekpunt voor patienten van Nij Linge.

Neem contact op en plan een eerste kennismaking in met onze artsen via: 0183 – 201 141 of info@nijlinge.nl.

Directeur Nij Linge Marc Scheijven
(oprichter van de gerenommeerde fertiliteitscentra Nij Barrahûs en Nij Geertgen):

“Ik ben blij dat we een nieuw behandelcentrum kunnen openen in Gorinchem. Zo kunnen patiënten woonachtig in het westen en zuidwesten van Nederland ook dichtbij huis terecht voor onze behandelaanpak en filosofie; gespecialiseerde en patiëntgerichte fertiliteitszorg, op een kleinschalige wijze.”

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement