Wij hebben op 24 maart een behandelstop moeten instellen om het risico van verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Inmiddels hebben wij maatregelen genomen om “coronaproof” te kunnen werken. De maatregelen bestaan onder andere uit de plaatsing van beschermende schermen op de bureaus en balies, beschermende uitrusting voor artsen en verpleegkundigen, het gebruik van desinfectiegel en extra schoonmaak van alle ruimtes. Door de genomen maatregelen kunnen wij op 28 april onze deuren weer openstellen voor patiënten.

Wij gaan de behandelingen gefaseerd weer opstarten. Wij nemen contact met je op om jouw eerder stopgezette behandeltraject vanaf 28 april weer op te starten. Is er vóór 28 april nog geen contact met je opgenomen, bel of mail ons gerust.

BELANGRIJK:

Heb je – op dit moment of in de afgelopen 2 weken- last van (milde) verkoudheidsklachten of griepverschijnselen zoals niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, het ontbreken van reuk/smaak of verhoogde temperatuur? Kom dan niet naar de kliniek. Dit geldt ook wanneer je (nog) niet zelf maar een van jouw huisgenoten deze klachten heeft.

Voordat je de kliniek binnenkomt kan je temperatuur worden gemeten. Deze extra voorzorgsmaatregel nemen wij in jouw belang en in het belang van onze medewerkers. Indien de temperatuur 38 graden of hoger is dan dien je de kliniek direct te verlaten.

Risicogroepen
Wij zullen patiënten die tot de corona-risicogroepen behoren niet behandelen. Deze risicogroepen zijn door het RIVM benoemd op hun website: https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19

Nieuwe patiënt
Wanneer je nog geen patiënt bent bij onze kliniek kun je je aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Wij nemen dan contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

Bezoek aan de kliniek

Wanneer je onze kliniek bezoekt blijven de volgende maatregelen van kracht:

  • Kom alleen naar je afspraak, neem geen partner, kinderen of ander gezelschap mee naar binnen en laat hen in de auto wachten.
  • Wanneer je te vroeg bent voor de afspraak verzoeken wij je zoveel mogelijk in de auto te wachten en niet voor langere tijd in de wachtruimte plaats te nemen. Kom niet eerder de kliniek binnen dan 5 minuten voor aanvang van uw afspraak.
  • Houd binnen de kliniek minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Er worden (uiteraard) geen handen geschud en wij vragen je vriendelijk met regelmaat jouw handen te wassen en absoluut gebruik te maken van de aanwezige desinfectiegel.

Effect van het virus op de vroege zwangerschap
De studies die op dit moment bekend zijn laten weinig tot geen effecten zien van het coronavirus op de vroege zwangerschap. Echter, de studies zijn beperkt in aantal en omvang waardoor er weinig valide uitspraken kunnen worden gedaan. Wij zullen dit met je bespreken. Je maakt vervolgens zelf de keuze om wel of niet het behandeltraject op te starten.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement