Van 7 tot en met 13 november is het de Week van de Vruchtbaarheid. In deze themaweek wordt er op Europees niveau aandacht gevraagd voor de impact van een onvervulde kinderwens.  Nij Linge Kinderwenscentrum lanceert in de Week van de Vruchtbaarheid een samenwerking met de app ‘Stamps’. Een gratis app voor communicatie met dierbaren rondom een medisch traject.

Stamps is een initiatief van een moeder en dochter die te maken kregen met de diagnose borstkanker met intensieve behandelperiodes tot gevolg. Zij zochten een manier om hun verhaal te delen met dierbaren en tegelijkertijd emoties te verwerken door het medisch traject van zich af te schrijven.

Zij ontwikkelden de app Stamps. In de app ‘Stamps’ kun je je verhaal opschrijven, foto’s uploaden en delen met wie je daarvoor uitnodigt via een persoonlijke code. Het is als het ware een digitaal dagboek die in eerste instantie alleen voor jezelf zichtbaar is. Je kunt vervolgens heel gericht familie, vrienden of collega’s uitnodigen om mee te lezen, door middel van het sturen van een persoonlijke code. Volgers van jouw dagboek kunnen in de app een berichtje, kaartje of bloemetje sturen.

Grada van den Dool, oprichter en fertiliteitsarts bij Nij Linge kinderwenscentrum ziet de toegevoegde waarde van de ‘Stamps’ app voor haar patiënten: ‘’Mensen vinden het moeilijk om over hun ongewenste kinderloosheid te praten. Het is een heel kwetsbaar en persoonlijk onderwerp. Ongewenste kinderloosheid laat je niet zomaar los en kan je dag en nacht gaan beheersen.

De simpele vraag  ‘Hoe gaat het met je?’ is altijd goed bedoeld, maar soms wil je het vermijden om te moeten antwoorden of om steeds hetzelfde verhaal te vertellen.

In de app ‘Stamps’ kun je je verhaal eenvoudig opschrijven en delen met dierbaren. Door je verhaal te delen, over bijvoorbeeld jouw of jullie IUI, IVF of ICSI traject, kun je ook meer steun en verbinding met familie en vrienden ervaren tijdens de behandelperiode.  ’’

De app ‘Stamps’ is gratis te downloaden in de App Store of Google Playstore.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement