Het al dan niet krijgen van kinderen is zo levensbepalend dat een nog onvervulde kinderwens een grote stempel op je leven drukt. Op hoe je je voelt, op de relatie met je partner en op het contact dat je hebt met familie, vrienden en collega’s. Ongewenste kinderloosheid laat je niet zomaar los en kan je dag en nacht gaan beheersen.

Van 7 tot en met 13 november 2022 vindt de Europese Week van de Vruchtbaarheid plaats. Een week waarin extra aandacht wordt gevraagd voor de impact van een onvervulde kinderwens op iemands leven. Want hoe ga je om met dit sterke verlangen? Hoe deel je het wel of niet met je naasten? En hoe zorg je goed voor jezelf tijdens een fertiliteitstraject? 

Nij Linge kinderwenscentrum schenkt in de Week van de Vruchtbaarheid zowel online als in de kliniek extra aandacht aan hoe je om kan gaan met de zwaarte van een onvervulde kinderwens. We organiseren een Like & Win actie voor een pedicure behandeling op onze felroze stoel (gegeven door onze getalenteerde collega Caroline) die je kan helpen om letterlijk en figuurlijk stevig te blijven staan tijdens een fertiliteitstraject. We geven ook podium aan een nieuwe manier om jouw ervaringen tijdens behandelingen vast te leggen en te delen met je omgeving. Zodat je je verhaal niet steeds opnieuw hoeft te doen, maar ook omdat schrijven je kan helpen in de verwerking van alle informatie en emoties.
Daarnaast is er deze week een leuke giveaway in de wachtkamer in onze kliniek.

Houd onze websites en social media kanalen in de gaten in de week van 7 tot en met 13 november, de Europese Week van de Vruchtbaarheid.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement