Als zorgverlener ben je een belangrijke gesprekspartner wanneer patiënten bij jou komen met een (nog) niet vervulde kinderwens. Wanneer je constateert dat verder onderzoek of behandelingen dienen plaats te vinden, komen wij als Nij Linge graag in beeld. Wij kunnen patiënten iedere dag gespecialiseerde zorg en de benodigde extra aandacht bieden die nodig zijn rondom fertiliteitsbehandelingen. In ons nieuwe behandelcentrum kan iedereen met een kinderwens terecht voor onderzoek en medische behandeling. Hierbij wordt bewust gekeken naar de mens als geheel met leefstijl adviezen die de kans op zwangerschap vergroten. Het team van Nij Linge bestaat uitsluitend uit medewerkers met jarenlange ervaring in de fertiliteitszorg.

Maak kennis met ons team en onze behandelaanpak!

Huisartsen kunnen patiënten eenvoudig digitaal doorverwijzen naar Nij Linge. Wij zijn aangesloten op het landelijke systeem ZorgDomein. ZorgDomein wordt door ruim 90% van alle huisartsen gebruikt ter ondersteuning van het kiezen van een passende zorginstelling en het doorverwijzen van patiënten voor nader onderzoek en behandeling. Door de digitale doorverwijzing, wordt aan snelheid en volledigheid gewonnen.

Daarom werk je als zorgverlener samen met Nij Linge:

  • Hoge zwangerschapskansen
  • Korte wachttijden
  • Behandeling tot 45 jaar
  • Toegang tot spermabank

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement