Als zorgverlener ben je een belangrijke gesprekspartner wanneer patiënten bij jou komen met een (nog) niet vervulde kinderwens. Wanneer je constateert dat verder onderzoek of behandelingen dienen plaats te vinden, komen wij als Nij Linge graag in beeld. Wij kunnen patiënten iedere dag gespecialiseerde zorg en de benodigde extra aandacht bieden die nodig zijn rondom fertiliteitsbehandelingen.

In ons nieuwe behandelcentrum kan iedereen met een kinderwens terecht voor onderzoek en medische behandeling. Hierbij wordt bewust gekeken naar de mens als geheel met leefstijl adviezen die de kans op zwangerschap vergroten. Het team van Nij Linge bestaat uitsluitend uit medewerkers met jarenlange ervaring in de fertiliteitszorg.

Maak kennis met ons team en onze behandelaanpak!

Wij nodigen jou en jouw praktijk collega’s van harte uit om zelf een kijkje te komen nemen in onze kliniek en kennis te maken met onze behandelaanpak. Op dinsdagavond 10 september organiseren we een informatieavond voor professionals. Onze artsen presenteren de visie en behandelaanpak van Nij Linge. Zien wij jou die avond in onze kliniek? Wij ontvangen je graag vanaf 19.00 uur aan de Edisonweg 30 in Gorinchem.

Daarom werk je als zorgverlener samen met Nij Linge:

  • Hoge zwangerschapskansen
  • Korte wachttijden
  • Behandeling tot 45 jaar
  • Toegang tot spermabank

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement