Nij Linge hecht veel waarde aan het oordeel van haar patiënten. Daarom meten wij jaarlijks onze patiënttevredenheid. Wij gebruiken hiervoor de PCQI (Patient Centered Questionnaire Infertility), een gevalideerde vragenlijst, speciaal ontwikkeld voor de fertiliteitszorg door de Radboud Universiteit Nijmegen.

Je ontvangt in je mailbox een uitnodiging. Door op de link te klikken kun je de vragenlijst invullen. Uiteraard word je privacy gewaarborgd en is het onderzoek volledig anoniem. Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld en hebt afgerond verdwijnt het e-mailadres automatisch uit het systeem. Wij kunnen niet zien wie welke antwoorden heeft gegeven. Op basis van de uitkomsten worden waar mogelijk verbeteringen in onze zorg doorgevoerd.

Je kunt je feedback ook altijd via onderstaand formulier invullen. Het geven van feedback heeft geen invloed op je behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement