Veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend

Bij fertiliteitskliniek Nij Linge werken we veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend. Persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Wij willen een fertiliteitscentrum zijn, waarin cliënten zich gehoord en vertrouwd voelen.

Alle zorgverleners van Nij Linge hebben ruime ervaring en expertise in het vakgebied en bovendien een grote affiniteit met deze specifieke zorg. De zorg wordt verleend conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie. Nij Linge voldoet aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding staan centraal bij de gespecialiseerde kliniek in fertiliteitszorg.

Fertiliteitsarts Grada van den Dool is samen met gynaecoloog Arie Verhoeff het vaste artsenteam van Nij Linge. Van den Dool, voorheen werkzaam bij het toenmalige Dijkzigt ziekenhuis en daarna bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht, bracht in 2012 het boek “Waar blijft de ooievaar?” uit. In dit boek worden zowel de medische als de psychologische aspecten van de fertiliteit op begrijpelijke wijze behandeld.

Arie Verhoeff is bijna 40 jaar actief in de voortplantingsgeneeskunde en gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met diverse hormonale problemen die in de verschillende levensfasen voorkomen. Dr. Verhoeff werkte enige tijd als tropenarts en daarna lange tijd als gynaecoloog in het Zuiderziekenhuis, later Maasstadziekenhuis, in Rotterdam.

Het derde teamlid is fertiliteitsassistente Tamara Hennekes. Ook zij heeft al jarenlange ervaring op de fertiliteitspoli van het Diakonessenhuis te Utrecht. Zij is het eerste aanspreekpunt voor patiënten van Nij Linge.

Maak kennis met ons team

Tamara Hennekes

Fertiliteit assistente Nij Linge

Tamara Hennekes

Fertiliteit assistente Nij Linge

Tamara Hennekes werkt als fertiliteit assistente bij Nij Linge. In 2002 heeft zij de MDGO-AG opleiding afgerond en was ondertussen al werkzaam bij de GG&GD Utrecht afd. Jeugdzorg.

Tussen 2003 en 2017 werkte Tamara op de polikliniek gynaecologie bij het Diakonessenhuis te Utrecht. In 2008 richtte zij zich daar op het vakgebied van de fertiliteit.

In 2009 rondde Tamara haar echografie opleiding af, gericht op het maken van gynaecologische echo’s.

Op de gynaecologie voelde ze zich al thuis, maar de fertiliteit is waar Tamara’s hart ligt. Zij wil in het emotionele traject dat patiënten volgen een professioneel en warm ankerpunt zijn.

Grada van den Dool – Maasland

Fertiliteitsarts Nij Linge

Grada van den Dool – Maasland

Fertiliteitsarts Nij Linge

Grada van den Dool-Maasland (BIG: 59026123301) is als fertiliteitsarts het vaste gezicht van Nij Linge.

Na het gymnasium te hebben afgerond in Gorinchem studeerde Grada geneeskunde in Rotterdam. Eind jaren ’80 liep ze haar coschappen in het toenmalige Dijkzigtziekenhuis onder toezicht van Gerard Zeilmaker. Hij was enorm gepassioneerd over alles wat met fertiliteit te maken had. Dat virus heeft hij op ook op Grada overgebracht waarna ze na haar studie in 1990 direct is gestart als fertiliteitsarts.

Eind 2001 trad Grada in dienst van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Met een klein team is daar een zeer goed lopende fertiliteitspoli opgebouwd. Ook is er gestart met een zogenaamde afvalbegeleidingspoli.

Met de opkomst van internet sloop Dr. Google de spreekkamer binnen. Dit zorgde voor frustraties bij zowel patiënten als artsen. Voor patiënten was het moeilijk om het waar/onwaar van Google te kunnen onderscheiden. Om toch duidelijkheid te geven schreef Grada samen met een psycholoog het boek ‘Waar blijft de ooievaar?’

Sinds een paar jaar is Grada voorzitter van de VVF (Vereniging van Fertiliteitsartsen) met als voornaamste doel het opzetten van een opleiding en een kwaliteitsregister tot arts Voortplantingsgeneeskunde VVF/NVOG. De opleiding start in 2019.

Arie Verhoeff

Gynaecoloog Nij Linge

Arie Verhoeff

Gynaecoloog Nij Linge

Arie Verhoeff (BIG: 99024520301) is gynaecoloog, subspecialist Voortplantingsgeneeskunde en tevens gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met diverse hormonale problemen, die in de verschillende fasen van het leven kunnen voorkomen. Arie werkte enige tijd als tropenarts en lange tijd als gynaecoloog in het Zuiderziekenhuis, later Maasstadziekenhuis in Rotterdam en promoveerde in 1985 tot doctor in de geneeskunde.
Hij heeft veel ervaring met behandeling op maat van onvruchtbaarheid (vrouw en man) met de nieuwste technieken, eventueel in samenwerking met buitenlandse klinieken. Zijn verdere interessegebieden betreffen menstruatiestoornissen, anticonceptie, hormoontherapie rond en na de overgang.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Samen proberen wij jullie droom te verwezenlijken.

Meld je aan

 

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

 

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement