Op zoek naar een fertiliteitskliniek in omgeving Utrecht? Met veel persoonlijke aandacht, en zonder wachttijden?

Nij Linge kinderwenscentrum is een zelfstandige fertiliteitskliniek en biedt onder andere ovulatie inductie, IUI, IVF en ICSI behandeling. Er zijn op dit moment GEEN wachttijden voor fertiliteitsbehandelingen bij ons.

Nij Linge is gevestigd in Gorinchem, op slechts 30 minuten rijden van Utrecht.

Huisarts en OFO

Als zwanger worden niet lukt na een jaar proberen, is het verstandig om naar je huisarts te gaan. De huisarts kan vervolgens een verwijzing maken naar een fertiliteitskliniek.
Een fertiliteitsarts zal vervolgens een oriënterend fertiliteit onderzoek (OFO) starten om een of meerdere oorzaken van het uitblijven van een zwangerschap te vinden. Lees hier meer over een OFO.

Op basis van de resultaten van het OFO worden in een tweede gesprek de mogelijkheden en onmogelijkheden met jou of jullie besproken. Als een van onze artsen een fertiliteitsbehandeling aanraadt om zwanger te worden, kunnen jullie in onze kliniek doorgaans dezelfde of de volgende menstruatiecyclus al starten. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met jullie en wordt een planning gezamenlijk gemaakt.

Second opinion

Zijn jullie op dit moment elders in behandeling maar zijn jullie niet tevreden? Onze artsen kijken graag naar jullie dossier en geven een second opinion. Als jullie je prettiger voelen en meer vertrouwen voelen in behandeling bij ons, dan kunnen jullie overstappen. Die keuze laten we volledig bij jullie.

Persoonlijk en ongecontracteerd

Nij Linge is een kleinschalig kinderwenscentrum met korte lijnen. Wij zijn primair gericht op fertiliteitszorg. De zorg is hierdoor persoonlijk en nagenoeg zonder wachttijden. We horen terug dat dit erg prettig wordt gevonden.

Wij zijn op dit moment nog niet gecontracteerd met zorgverzekeraars. Dit betekent dat het afhangt van je zorgverzekeringspolis of je alles vergoed krijgt of een deel zelf betaalt.

Als je voor solo moederschap gaat, kom je mogelijk in aanmerking voor de subsidieregeling. In dat geval krijg je alle behandelingen (maximaal 12) vergoed, en betaal je enkel een eigen risico.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement