Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht, zorg op maat en intensieve begeleiding staan centraal bij onze gespecialiseerde kliniek in fertiliteitszorg.

Veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend

Bij fertiliteitskliniek Nij Linge werken we veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend. Persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Wij willen een kliniek zijn waarin patiënten zich gehoord en vertrouwd voelen.

De zorgverleners van Nij Linge hebben ruime ervaring en expertise in het vakgebied en bovendien een grote affiniteit met deze specifieke zorg. De zorg wordt verleend conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG). Nij Linge voldoet aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement. Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement. Daarnaast is Nij Linge in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Lees hieronder over ons team. En lees hier meer over onze behandelingen.

Maak kennis met ons team

Ellen Kelder

Fertiliteit assistente Nij Linge

Ellen Kelder

Fertiliteit assistente Nij Linge

Ellen Kelder is fertiliteitsassistente bij Nij Linge. Ellen is al ruim 30 jaar werkzaam in de medische wereld. Ze is begonnen als medisch analist. Deze rol heeft zij 15 jaar bekleed. Hierna heeft Ellen nog een aantal jaren gewerkt als doktersassistente bij een Arbo dienst. Vervolgens heeft ze 12,5 jaar gewerkt bij het Result laboratorium als medewerker trombosedienst en doseeradviseur. Sinds 2021 versterkt Ellen het team van Nij Linge.

Annemieke Smit

Fertiliteit Verpleegkundige Nij Linge

Annemieke Smit

Fertiliteit Verpleegkundige Nij Linge

In februari 2022 is Annemieke Smit gestart als fertiliteitsverpleegkundige bij Nij Linge.

Na het behalen van haar diploma HBO verpleegkunde en een aantal jaar werken in het Albert Schweitzer ziekenhuis vervolgde Annemieke haar loopbaan als docent verpleegkunde op de Hogeschool Rotterdam. Na vijf jaar gewerkt te hebben in het hoger gezondheidszorg onderwijs ging ze in 2015 met haar man op avontuur in het buitenland. Daar was Annemieke werkzaam in de wellness sector en voor het Nederlandse ambassade netwerk. Bij Nij Linge gaat ze zich inzetten voor een persoonlijke en professionele behandeling van patiënten.

Grada van den Dool – Maasland

Fertiliteitsarts Nij Linge

Grada van den Dool – Maasland

Fertiliteitsarts Nij Linge

Grada van den Dool-Maasland (BIG: 59026123301) is als fertiliteitsarts het vaste gezicht van Nij Linge.

Na het gymnasium te hebben afgerond in Gorinchem studeerde Grada geneeskunde in Rotterdam. Eind jaren ’80 liep ze haar coschappen in het toenmalige Dijkzigtziekenhuis onder toezicht van Gerard Zeilmaker. Hij was enorm gepassioneerd over alles wat met fertiliteit te maken had. Dat virus heeft hij op ook op Grada overgebracht waarna ze na haar studie in 1990 direct is gestart als fertiliteitsarts.

Eind 2001 trad Grada in dienst van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Met een klein team is daar een zeer goed lopende fertiliteitspoli opgebouwd. Ook is er gestart met een zogenaamde afvalbegeleidingspoli.

Met de opkomst van internet sloop Dr. Google de spreekkamer binnen. Dit zorgde voor frustraties bij zowel patiënten als artsen. Voor patiënten was het moeilijk om het waar/onwaar van Google te kunnen onderscheiden. Om toch duidelijkheid te geven schreef Grada samen met een psycholoog het boek ‘Waar blijft de ooievaar?’

Sinds een paar jaar is Grada voorzitter van de VVF (Vereniging van Fertiliteitsartsen) met als voornaamste doel het opzetten van een opleiding en een kwaliteitsregister tot arts Voortplantingsgeneeskunde VVF/NVOG.

Caroline de Rie

Medisch secretaresse Nij Linge

Caroline de Rie

Medisch secretaresse Nij Linge

Caroline de Rie is medisch secretaresse bij Nij Linge. In 2018 rondde Caroline haar studie medisch secretaresse bij Schoevers af en is zij aansluitend gaan werken in het Jeroen Bosch Ziekenhuis op de klinische afdeling neurologie. Van 1993-2016 was Caroline al werkzaam bij Apotheek de Vijzel in Dordrecht, waar ze de gehele administratie beheerde. Zorg voor mensen is de grote passie van Caroline! Ze vindt het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en vooral gehoord.

Arie Verhoeff

Gynaecoloog Nij Linge

Arie Verhoeff

Gynaecoloog Nij Linge

Arie Verhoeff (BIG: 99024520301) is gynaecoloog, subspecialist Voortplantingsgeneeskunde en tevens gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met diverse hormonale problemen, die in de verschillende fasen van het leven kunnen voorkomen. Arie werkte enige tijd als tropenarts en lange tijd als gynaecoloog in het Zuiderziekenhuis, later Maasstadziekenhuis in Rotterdam en promoveerde in 1985 tot doctor in de geneeskunde.
Hij heeft veel ervaring met behandeling op maat van onvruchtbaarheid (vrouw en man) met de nieuwste technieken, eventueel in samenwerking met buitenlandse klinieken. Zijn verdere interessegebieden betreffen menstruatiestoornissen, anticonceptie, hormoontherapie rond en na de overgang.

Rachel Viveen

Fertiliteit assistente Nij Linge

Rachel Viveen

Fertiliteit assistente Nij Linge

Ruim 25 jaar geleden behaalde Rachel haar doktersassistente diploma en begon ze op het laboratorium van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Na een korte carrière als laborante streek Rachel neer op het secretariaat van het ziekenhuis waar ze ruim 20 jaar gewerkt heeft. In deze rol heeft ze ook kennisgemaakt met Nij Linge.

Vanaf februari 2022 maakt Rachel onderdeel uit van het Nij Linge teams als fertiliteit assistente.

Tamara Hennekes

Fertiliteit assistente Nij Linge

Tamara Hennekes

Fertiliteit assistente Nij Linge

Tamara Hennekes werkt als fertiliteit assistente bij Nij Linge. In 2002 heeft zij de MDGO-AG opleiding afgerond en was ondertussen al werkzaam bij de GG&GD Utrecht afd. Jeugdzorg.

Tussen 2003 en 2017 werkte Tamara op de polikliniek gynaecologie bij het Diakonessenhuis te Utrecht. In 2008 richtte zij zich daar op het vakgebied van de fertiliteit.

In 2009 rondde Tamara haar echografie opleiding af, gericht op het maken van gynaecologische echo’s.

Op de gynaecologie voelde ze zich al thuis, maar de fertiliteit is waar Tamara’s hart ligt. Zij wil in het emotionele traject dat patiënten volgen een professioneel en warm ankerpunt zijn.

Persoonlijke benadering

Nij Linge is een centrum waar cliënten zich prettig voelen en gehoord worden.

Veilig

Bij Nij Linge zit je goed; in ons centrum werken wij veilig en volgens de laatste normen.

Doeltreffend

Nij Linge is gespecialiseerd in alle vormen van fertiliteitsbehandelingen.

Ruime ervaring

Al onze medewerkers zijn goed geschoold, ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Samen proberen wij jullie droom te verwezenlijken.

Meld je aan

Met het ZKN Keurmerk voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

Nij Linge is in bezit van de Freya Pluim. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die door Freya zijn opgesteld.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacy statement